Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πανσερραϊκός : Άνετη νίκη με κυριαρχία των . . . «ψηλών»!

Για άλλη μια αγωνιστική του φετινού Πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός Κρι-Κρι έφτασε εύκολα στη νίκη
καταφέρνοντας να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας! Ο λόγος για τη νίκη του επί της αξιόμαχης ομάδας της Ηράκλειας.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η επιστροφή του Δημήτρη Χατζηανδρέου στην αγωνιστική δράση, βασικού center της ομάδας με βάση τον αρχικό σχεδιασμό της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος «ψηλός» υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον ώμο στον πρώτο κιόλας επίσημο αγώνα, αλλά, παρότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μήνες πριν, δούλεψε με θέληση και συνέπεια το πρόγραμμα αποκατάστασης που σχεδίασε το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο της ομάδας για αυτόν, με αποτέλεσμα να επιστρέψει υγιής και δυνατός νωρίτερα από τις προβλέψεις. Στην επανεμφάνισή του μάλιστα, ο Δημήτρης Χατζηανδρέου πέτυχε και 12 πόντους.
Ένα ακόμη νέο αγωνιστικό στοιχείο για τα «λιοντάρια» ήταν και η πρώτη συμμετοχή του νεαρού Στράτου Γιοβάνη σε εντός έδρας αγώνα, ενός αθλητή ύψους 2 μέτρων, ο οποίος μάλιστα σκόραρε τους πρώτους 6 πόντους σε επίσημο αγώνα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ένας τρίτος ψηλός, ο 17χρονος Σωτήρης Καϊμακάμης, πέτυχε 15 πόντους και αναδείχθηκε πανάξια πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας κ. Φώτης Κοκολιός σχολίασε: «Με δεδομένο ότι οι έφηβοι της ομάδας έδιναν την επόμενη ημέρα τον κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του Αστέρα Καβάλας, έπρεπε να διαχειριστούμε σωστά το κομμάτι της συμμετοχής τους στο παιχνίδι. Χρησιμοποιώντας λοιπόν κυρίως τους άνδρες, τουλάχιστον στην αρχή του αγώνα, καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ εξασφαλίζοντας προβάδισμα 17 πόντων ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο. Έτσι, η διαφορά αυτή έδωσε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι παίδες που είχαμε στη διάθεσή μας Παπαδόπουλος Κώστας και Μουστακλής Φωτεινός! Στο ημίχρονο μας παρέμεινε η διαφορά στα ίδια επίπεδα, ενώ στην επανάληψη έφτασε άνετα και στους 26 πόντους. Έμεινα ικανοποιημένος από όλη την ομάδα, αλλά κυρίως από την επιστροφή του Δημήτρη, ο οποίος μας ενισχύει σημαντικά στη γραμμή των ψηλών».
Δεκάλεπτα: 24-7, 39-23 (ημ.), 63-37, 73-54 
Πανσερραϊκός Κρι-Κρι (Φ. Κοκολιός): Καϊμακάμης 15, Παπαδόπουλος, Γεωργιανός 4, Φραγκούλης 9 (2), Μουστακλής 2, Κοπίλης, Τσανάκας 3(1), Χατζηστεφάνου 10 (2), Χατζηανδρέου 12, Παρχαρίδης 8 (2), Γιοβάνης 6, Γρίψιος 4.
Μ.V.P.: Καϊμακάμης Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.