Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : ΄΄Κλείνει "" τo μάτι στον Κυριάκο ο Αναστάσης ???

Στην εκπομπή της Ελένης Μωραίτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο Σερραίος βουλευτής
της Ένωσης Κεντρώων κ Αναστάσης Μεγαλομύστακας .Μεταξύ άλλων ο κ Μεγαλομύστακας ρωτήθηκε για την απουσία του από την ψηφοφορία του Ν/Σ για την αλλαγή φύλου όπου η Ένωση Κεντρώων όχι απλά το καταψήφισε αλλά δια στόματος κ Λεβέντη κατακεραύνωσε την κυβέρνηση ο οποίος συντάχθηκε με την θέση της Εκκλησίας . Ο κ Μεγαλομύστακας τόνισε οτι ο λόγος της απουσίας του είχε να κάνει με ανειλημμένες υποχρεώσεις αλλά από κει και πέρα τα όσα είπε έχουν ενδιαφέρον .
Αφού τόνισε οτι το θέμα δεν απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας τόνισε οτι η δική του διαφωνία έχει να κάνει με την ηλικία των 15 ( αν δεν κάνω λάθος για τον ίδιο λόγο δεν το ψήφισε και η ΝΔ που ζητούσε να πάει στα 18 ) .Ενω κληθείς τα σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις του κ Λεβέντη περι παραίτησης κ.λ.π κράτησε σαφείς αποστάσεις από τον πρόεδρο .
Λέτε να άρχισε να λογοκοιτάει προς ΝΔ μεριά ο Αναστάσης ρε αδέλφια ???

2 σχόλια:

  1. Αυτό τον πολιτικό ογκόλιθο χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία για να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά.
    Εμπρός Αναστάση μην κάνεις στάση.
    Τον υιό του Μουσταφά θα τον πάρει μαζί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις τις εμμονές σου αγαπημένε σχολιαστή. Ο γιος του Μουσταφά έχει δική του προσωπικότητα κ όνομα. Για σένα όμως αρκεί που είναι γιος του πατέρα του. Ανόητες επαγωγές φιλαράκο... Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.