Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Θόδωρος Ελιόγλου : Προς λοβοτομημένους και ανεγκέφαλους

η εικόνα προφίλ του Θεοδωρος ΕλιογλουΜε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B ο ιδιοκτήτης  του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ  κ Θόδωρος
Ελιόγλου σχολίασε την ρίψη φειγ βολάν από αγνώστους έξω από το κανάλι ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ 


Χθες βράδυ 00.30 περίπου βρήκαμε στην είσοδο του ΕΠΙΛΟΓΕΣ 150 τετοια έμπλεα μίσους και απύθμενης βλακείας χαρτακια.. Εμείς ούτε εγχειρισμένοι ούτε Τουρκαλάδες είμαστε.Εσείς όμως λοβοτομημένοι ανεγκέφαλοι είστε οπωσδήποτε.Και παρότι είμαι βέβαιος ότι δεν θα καταλάβετε και πολλά αλλά με την ευκαιρία τα γράφω για κάθε ενδιαφερόμενο. 1. Είμαστε,ήμασταν και θα παραμείνουμε απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία (κριτικά πάντοτε ) και μακριά απο κάθε κομματική επιρροή. 2. Δεν είμαστε καναλι διαπλοκής ,δεν παίρνουμε δημόσια έργα,κρατική διαφήμιση η οποιασδήποτε άλλης μορφής χρηματοδότηση. Εγώ και οι συνεργάτες μου παλεύουμε για ένα μεροκάματο της κακιάς ώρας με χίλιες δυσκολίες και με τον κρατικό μηχανισμό ανάλγητο απένατι μας..Μοναδικοί χρηματοδότες οι τοπικοί διαφημιζόμενοι επιχειριματίες ( που συνεχώς μειώνονται από τις μνημονιακές πολιτικές) 3. Σε μας έχει λόγο ο κάθε πολίτης ανεξάρτητα του τι πιστεύει Από ακροαριστερούς έως ακροδεξιούς Την κρίση την κάνουν οι πολίτες. 4 . Ναι είμαστε απέναντι και σε κάθε μορφής ρατσισμού, βίας και ανωμαλίας. Πιστεύμουμε ότι τα καλύτερα ''όπλα '' είναι η γνώση , ο διάλογος, η έκυρη ενημέρωση,και η ενεργή συμμετοχή του κάθε πολίτη στον πολιτικό βίο. Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με τις μικρές μας δυνάμεις κατω απο συνεχώς επιδεινούμενες συνθήκες..Οχι δεν μας τρομάζετε ,χαμογελάσαμε λίγο μόνο Άλλωστε ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Υπάρχουν πολλά ''μάτια '' στην γειτονιά μας . Σας λέμε όμως πως ΘΕΛΗ ΤΟΛΜΗ Η ΑΡΕΤΗ Εγώ απευθύνομαι πάντα επώνυμα Τολμάτε να έχετε άποψη βγάζοντας την κουκούλα της βλακωδους ανωνυμίας? Εμείς άκόμα και σε σας θα δώσουμε βήμα . Εσείς τολμάτε ? Αν όχι λουφάξτε στους βρώμικους υπονόμους ή απευθυνθείτε σε ειδικούς επιστήμονες Δεν θα ασχοληθουμε εμείς άλλο .

1 σχόλιο:

  1. Σας πηραν χαμπαρι και σας δουλευουν.Για ποιον αλλο λογο να ασχοληθουν με σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.