Σελίδες

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ανδρέας Ανδρεάδης : Κάποιοι αγωνίζονται για να γίνουν υπουργοί της ΝΔ

Ο Γ. Ραγκούσης ανέβασε χθες βίντεο με τις δηλώσεις τεσσάρων συνυποψηφίων του ( Γεννηματα,
Ανδρουλάκης Θεοδωράκης , Καμίνης) από τις οποίες διαφαίνεται ότι είναι στις προθέσεις τους να συνεργαστούν με τη Ν.Δ στο σχηματισμό Κυβέρνησης, εάν εκλεγούν στη θέση του Προέδρου της Δημ. Συμπαράταξης. 
Το βίντεο δεν άρεσε ωστόσο σε έναν άλλο υποψήφιο τον Γ. Μανιάτη ο οποίος δήλωσε «Απαράδεκτο το σποτ Ραγκούση όταν μάλιστα προέρχεται από κάποιον που απουσίαζε επί μια πενταετία, όταν όλοι οι υπόλοιποι δίναμε τη μάχη να σταθεί όρθια η παράταξη απέναντι στα ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας και τις ύβρεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ελικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θύμωσε ο κ. Μανιάτης αφού δικές του δηλώσεις δεν υπάρχουν στο «επίμαχο» βίντεο( ας άφηνε τους θιγόμενους να απαντήσουν) και επίσης τι εννοεί όταν λέει ότι έδινε μάχη απέναντι στα ψεύδη της Ν.Δ. όταν ο ίδιος ήταν κορυφαίος Υπουργός στην Κυβέρνηση Σαμαρά για σχεδόν δύο χρόνια!
Προφανώς «ξέχασε» ότι μετά από εκείνη την κυβερνητική συνεργασία από την οποία η χώρα δεν κατάφερε να βγει από την κρίση, το ΠΑΣΟΚ έπεσε στο ιστορικά χαμηλό ποσοστό του 4,5%.και παραλίγο να μη μπει στη Βουλή. Τι θέλει τώρα λοιπόν ο κ. Μανιάτης, να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, μόνο για να γίνουν κάποιοι δικοί μας Υπουργοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.