Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές ΤΕΙ Σερρών : Μόνος εναντίον ..όλων ???

Έντονο  παρασκήνιο φαίνεται ότι είχαν οι εκλογές για την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων στο ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ.
Η σαρωτική η νίκη του νέου Πρύτανη κ. Χασάπη απέναντι στον πρώην Πρύτανη κ. Πασχαλούδη μόνο έκπληξη δεν ήταν για όσους ξέρουν «τα εκλογικά» του ΤΕΙ Σερρών. Ο «συνασπισμός» πολλών ετερόκλητων πολιτικά και μη δυνάμεων  απέναντι στον πρώην Πρύτανη άφηναν ελάχιστα περιθώρια στην εκλογή του. 

Απ΄οτι φαίνεται (και εκ του αποτελέσματος )ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ -ΝΔ και λοιποί  συνεργάστηκαν άψογα  πετυχαίνοντας τον στόχο της εκλογής του κ. Χασάπη  ο οποίος είναι χαμηλών τόνων και όπως λέγεται ανήκει στον λεγόμενο «προοδευτικό χώρο»…
Αλλά έτσι είναι οι εκλογές…. «Κάποιοι παίρνουν τα  μήλα και κάποιοι τα φύλλα»
Έμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να έχουν «καλή επιτυχία»στο έργο τους οι νικητές και «καλό κουράγιο» στους ηττημένους.

ΥΓ: Λέτε πολλοί «ΔΕΞΙΟΙ » που στήριξαν τον κ. Χασάπη να το έκαναν κατόπιν  παροτρύνσεων φίλων τους που δεν έβλεπαν με «καλό μάτι» την «εμπλοκή» του κ. Πασχαλούδη στα  δημοτικά πράγματα των Σερρών??
ΥΓ1:Λέτε η Μαρία να στήριξε τον κ. Χασάπη λόγω της «μετακόμισης» πρώην στενού συνεργάτη της σε αντίπαλο γραφείο???

ΛΕΤΕ ???εγώ απλά ρωτάω!!!


http://dovites.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Όταν χάνει κάποιος εκλογές γιατί πρέπει σώνει και καλά να έχει συνωμοτήσει το Σύμπαν εναντίον του;Είναι θύμα; Είναι δυνατόν όλα τα κόμματα να οργάνωσαν την ήττα; Λίγη αυτοκριτική χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΜΟΙΝΑΝ ΟΡΦΑΝΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΑΓΗΣΕ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΥΣ...
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.