Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Το παράπονο του Παναγιώτη και η απάντηση της Φώφης

Μεγαλειώδη η συγκέντρωση στην χθεσινή ομιλία της
Φώφης Γεννηματά στις Σέρρες . Στο περιθώριο της εκδήλωσης όπως μάθαμε το μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών κ Κεμανιτζόγλου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με την κ Γεννηματά όπου μετέφερε το παράπονο των στελεχών της ΤΟ Αχινού αφού η πρόεδρος δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση για να επισκεφθεί το τοπικό διαμέρισμα . Η απάντηση της προέδρου ήταν οτι το πιεσμένο πρόγραμμα και η ολιγόωρη επίσκεψη δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο . Δεσμεύτηκε πάντως οτι στην επόμενη επίσκεψη της στις Σέρρες ο Αχινός θα είναι ο πρώτος σταθμός . Στην υπόσχεση του Παναγιώτη οτι η Βισαλτία θαψηφίσει δαγκωτό Φώφη εισέπραξε την απάντηση από την κ Γεννηματά οτι θα δει το αποτέλεσμα της κάλπης . Περιμένουμε και εμείς Παναγιώτη 

1 σχόλιο:

  1. Μεγαλοπαράγοντας ο Παναγιώτης
    και εμείς αναλογιζόμαστε τι φταίει και ο τόπος πηγαίνει με φόρα στα βράχια.
    Αλλά τέτοιον "κόλο" τέτοια βρακιά τον χρειάζονται, ελληνική παροιμία.
    Για τα 200.000.000€ που χρωστάει το κόμμα του Παναγιώτη στις τράπεζες που οι Ελληνες πολίτες ανακαιφαλαίοσαν έχει κάτι να μας πει ο Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.