Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Σέρρες : Σύλληψη δύο γυναικών για λαθραίο καπνό

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθραιος καπνοσΣε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος
υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθη 39χρονη από τη Βουλγαρία, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, καθώς βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 16 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον συνελήφθησαν δυο άνδρες ηλικίας 59 και 49 ετών, θαμώνες του καταστήματος, διότι διαπιστώθηκε να κατέχουν 2 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Από τους χώρους του καταστήματος κατασχέθηκε ακόμη το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.
Ακόμη, συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 54χρονη, διότι σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος ιδιοκτησίας της, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση, 74 πακέτα τσιγάρων και 17 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.