Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Πανσερραικός ; Δείγμα θετικό πριν την πρεμιέρα

Σημάδια βελτίωσης ο Πανσερραϊκός, 2-0 την Βέροια σε φιλικόΤην ευκαιρία να δώσει ένα ανταγωνιστικό φιλικό ματς
κόντρα σε μία ομάδα που θα βρει στον δρόμο του στην Football League είχε ο Πανσερραϊκός, με την Βέροια μάλιστα να βρίσκεται σε μία… κανονικότητα από το καλοκαίρι όσον αφορά τον σχεδιασμό της, καθώς έχει κλείσει σχεδόν τρεις μήνες προστασίας. Και το θετικό για τα «λιοντάρια» ήταν ότι πήραν καλό βαθμό, κέρδισαν με 2-0, έδειξαν σημάδια βελτίωσης ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δείγμα του ότι η δουλειά του Περικλή Αμανατίδη αποδίδει όσο περνάει ο χρόνος και αυτό φαίνεται και ταυτόχρονα προετοιμάστηκαν και για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό(25/10).
Ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, που αγωνίστηκε με τον Σερραίο Στέλιο Καψάλη στην σύνθεση της, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 11΄ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Τσιμίκα μέσα από την περιοχή, έχασε ευκαιρίες με τους Ρούτση και Παπουτσογιαννόπουλο και στο δεύτερο μέρος που ο ρυθμός έπεσε κατάφερε και πάλι να σκοράρει στο 67΄ με προβολή του Δούμτσιου μετά από σέντρα του Στέβιτς.
Για ακόμη ένα ματς οι «κόκκινοι» έδειξαν σφιχτοί αμυντικά, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν, ενώ είναι άξιο αναφοράς πως και στα τέσσερα ματς-τρία φιλικά, ένα επίσημο-του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο δεν έχουν δεχθεί γκολ(2-0 Εργοτέλη, 0-1 Κιλκισιακό, 0-0 Δόξα Δράμας).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σαφούρης, ΒΟΗΘΟΙ: Κρυωνάς, Καμπούρης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας, Πόζογλου, ενώ έπαιξαν και οι Δεμένικος, Φουσού, Δούμτσιος, Τζιτζικαλάκης, Γιαξής, Καπτέλι, Ζιγκερίδης.
ΒΕΡΟΙΑ(Α.Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Βαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης, Ρούνεϊ, Μπαστιάνος, Λίταινας, Μπλέτσας, ενώ έπαιξαν και οι: Σοϊλεμέζογλου, Οφέϊ, Λαζόπουλος, Δόρης, Νύκταρης, Βάλις, Γιαμόα

http://www.serressport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.