Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δήμος Σερρών : Στο συμβούλιο επικρατείας για τα στρατόπεδα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΤην δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο δήμος Σερρών για
το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των στρατοπέδων . όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου .Σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο ( ο οποίος και θα καλύψει τα έξοδα )  θα αντιμετωπίσει την αγωγή που υπέβαλλε το ΤΕΘΑ κατά του Δήμου Σερρών για τα 39 στρέμματα στο στρατόπεδο «Εμμ. Παπά».
Επίσης ο δήμος  Σερρών θα προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας για την εκκρεμότητα της παραχώρησης των Στρατοπέδων «Εμμ. Παπά» και «Παπαλουκά» διότι για την ολοκλήρωση της πρέπει να υπογράψουν και τα άλλα τρία μέλη της επιτροπής( τα τρία έχουν υπογράψει) Ο Δήμος Σερρών θα ζητήσει να υλοποιηθεί η συμφωνία Αβραμόπουλου που έγινε το 2012. Τη νομική υποστήριξη ανέλαβε ο δικηγόρος κ. Παρασκευϊώτης με υπόδειξη του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών ο οποίος θα πληρωθεί από τον Δήμο Σερρών.

Με πληροφορίες από το ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.