Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Δήμος Σιντικής Λύση για την κατάργηση του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.

epalsidirokastroutmhmatouristikwnepixeirhsewn.jpg​Έπειτα από συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με το γραφείο του
υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη και με προσωπική παρέμβαση του δημάρχου Σιντικής κ. Φώτη Δομουχτσίδη δόθηκε αίσια και οριστική λύση στο θέμα που τέθηκε για την κατάργηση του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Σιδηροκάστρου.
Τόσο οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ με ψήφισμά τους όσο και το Δημοτικό Συμβούλιου Σιντικής με απόφασή του, εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους σε μία ενδεχόμενη κατάργηση. Η ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας, ως νευραλγικού τομέα της τοπικής οικονομίας, αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους στόχους της παρούσας δημοτικής αρχής πόσο μάλλον όταν αυτή ασκείται από ανθρώπους με κατάρτιση.
Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι μαθητές θα μπορούν απρόσκοπτα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, δίνοντας τέρμα στην αγωνία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.