Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Προμαχώνας : Νέες συλλήψεις για τσιγάρα και ποτά

Αποτέλεσμα εικόνας για ποτα τσιγαρα καπναΣτη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, προχώρησαν χθες στην ευρύτερη
περιοχή του Προμαχώνα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:
- Ένας 49χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 42 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 63χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 90 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 40χρονος υπήκοος Τουρκίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 49 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 44χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 7 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.
Χειροπέδες και σε δύο Βουλγάρες για λαθραία ποτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.