Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Αυτόν Θόδωρε δεν τον είχατε παραιτήσει για την υπόθεση των εκλογών της ΑΔΕΔΥ ?????

Η φώτο είναι από την
εκδήλωση των ειδικών κομματικών οργανώσεων  της ΝΔ στην Θεσσαλονικη πριν από λίγες ημέρες όπου στο πάνελ διακρίνεται και ο Σερραίος βουλευτής της ΝΔ κ Κώστας Καραμανλής ,Ντόρα Μπακογιάννη και λοιποι οι οποίοι καταχειροκροτούν τον ομιλητή ο οποίος ακούει στο όνομα Βασίλης Σπανάκης . Τι εστι Βασίλης Σπανάκης είναι ο γραμματέας των  ειδικών κομματικών οργανώσεων . Ο οποίος πριν από ένα χρόνο περίπου ήταν γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ  ( η φώτο  από την επίσκεψη του στις Σέρρες )και είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση αφού το όνομα του είχε εμπλακεί σε περίπτωση  καλπονοθείας κατά τις εκλογές της ΑΔΕΔΥ .Βέβαια λίγους μήνες μετά και αφού το θέμα ξεχάστηκε τον επανέφεραν σε άλλη θέση .Προφανώς αυτού του είδους την αξιολόγηση θα εφαρμόσουν .Γιατί είπαμε οι Έλληνες αξίζουν τα καλύτερα .Αλλά οι δικοί τους  τα πιο καλύτερα 


Παραιτήθηκε ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ μετά τη λαθροχειρία στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ

Αμετανόητοι είναι στη Νέα Δημοκρατία, αφού ο εμπλεκόμενος σε καλπονοθεία, Βασίλης Σπανάκης, που πρόσφατα είχε παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα Οργανωτικού μετά το σκάνδαλο στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ, αναλαμβάνει εκ νέου κομματικές αρμοδιότητες με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Βασίλης Σπανάκης είχε εμπλακεί στην υπόθεση της καλπονοθείας κατά τις εκλογές της ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα, το μέλος της ΔΑΚΕ Τελωνειακών, Απόστολος Παπαντώνης, πιάστηκε επ' αυτοφόρω να προσπαθεί να ψήφισε, παριστάνοντας τον κ. Σπανάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαντώνης χρησιμοποίησε τα στοιχεία του τελευταίου, έχοντας στην κατοχή του το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του Σπανάκη, με τον δικαστικό αντιπρόσωπο να αντιλαμβάνεται τη νοθεία και να καλεί την Αστυνομία. 
Παρά τα όσα έγιναν, ο κ. Μητσοτάκης έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον κ. Σπανάκη και γι' αυτό με δική του απόφαση ο στενός του συνεργάτης αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) στη ΝΔ.

http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.