Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Αμφίπολης : Επίσκεψη του Νότη Μαριά την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Στις Σέρρες  θα βρεθεί την Κυριακή ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»,
Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.Το πρωί, της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου, ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης, προκειμένου να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νότης Μαριάς έφερε στην Ευρωβουλή στις 27/9/2017, με Γραπτή του Ερώτηση, το χρονίζον εδώ και εκατό χρόνια εθνικό και εκκλησιαστικό θέμα των λεηλατηθέντων, από τους Βουλγάρους ιερών κειμηλίων της Ιεράς Μονής Εικοσιφοινίσσης, του νομού Σερρών, όπως είχε δεσμευθεί.

Έπειτα, ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», θα μεταβεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κορμίστας, του Δήμου Αμφίπολης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης, προς τιμή των συμπατριωτών μας, που σφαγιάσθηκαν, από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, την 1η Οκτωβρίου 1941.

Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς και κατόπιν προσκλήσεως, του Δημάρχου Αμφίπολης κ. Κωνσταντίνου Μελίτου, θα παραστεί στην τελετή Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο Δημότη Αμφίπολης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.