Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

To ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές με αρχηγό τον Λαλιώτη!

Οι δύο άνδρες φορούσαν χαβανέζικα πουκάμισα και
πλατύγυρα καπέλα. Κάπνιζαν κουβανέζικα πούρα  και έπιναν παγωμένη σαμπάνια σε μαύρα ποτήρια. Θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε απλά εκκεντρικούς μια και η θαλαμηγός στην οποία απολάμβαναν την συγεκριμένη ιεροτελεστία χαλάρωσης ήταν δεμένη στο λιμάνι της Μυκόνου.
Aπό τον Keith Richards
Στην πραγματικότητα όμως επρόκειτο για κάποιου είδους μεταμφίεση μια και όποιος πλησίαζε μπορούσε να διακρίνει τα πρόσωπα και τον σωματότυπο ενός πασίγνωστου επιχειρηματία κι ενός εύσωμου πολιτικού που διακρίνεται για την αθυροστομία του.
-Μόνο ο Λαλιώτης μπορεί να ξαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση…
ακούστηκε να λέει ο επιχειρηματίας.
Ο πολιτικός συμπλήρωσε
.Ο Κώστας τους έχει για πρωινό. Πρέπει να τον πείσουμε να βγει μπροστά. Θα ξυπνήσει μνήμες, θα προκαλέσει συγκρούσεις, μίση, πάθη, μπάχαλο αλλά όλο αυτό θα βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις εκλογές. Θα πρόκειται για μια επικοινωνιακή καταιγίδα που θα είναι προς όφελος του ΠΑΣΟΚ. Γύρευε τι έχει να γίνει αν ο Λαλιώτης ξαναμπεί στην πρώτη γραμμή…
Στην συνέχεια ο επιχειρηματίας με τον πολιτικό παρήγγειλαν σούσι και συνέχισαν να απολαμβάνουν τα πούρα και τη σαμπάνια τους.
Στην ατμόσφαιρα υπήρχε διάχυτη η αίσθηση της επιστροφής του δαιμόνιου θείου βρέφους…

http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.