Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Σέρρες : Αυτο δεν λέγεται αποκλειστικο είναι λογοκλοπή αδέλφια

'Οπως γνωρίζετε ο κ Γιάννης Δελής δημοσιογράφος και
αρθρογράφος του SITE FONH έχει κηρύξει εδώ και καιρό ανένδοτο αγώνα κατά των ανώνυμων επώνυμων οι οποίοι παραπληροφορούν .Αφού ο ίδιος είναι υπερασπιστής της μαχόμενης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας .
Σε ανάρτηση του στο FONH.GR με τίτλο 

Έρευνα: Που γυρίστηκε η Ελληνικη ταινία «Ο Ατσίδας» – Εικονες . Το FONH.GR μετά από έρευνα μηνών σας αποκαλύπτει ενα προς ένα τα σημεία των σκηνών σε σύγκριση με τις εικόνες από τη Θεσσαλονίκη όπως είναι σήμερα.


Ελά μου όμως που το ίδιο ακριβώς θέμα υπάρχει και στο SITE https://www.retromaniax.gr  Με ημερομηνία 5 Ιανουαρίου 2015 .

Φυσικα θα γνωρίζει ο κ Δελής οτι όταν άρθρο που έχει γράψει άλλος και το παρουσιάζεις για δικό σου και  δεν αναφέρεις πηγή λέγεται πως λέγεται κ Γιάννη ??? 

1 σχόλιο:

  1. Κλασικο παραδειγμα δημοσιογραφου που καθιστα απαραιτητη την υπαρξη των blogers στην σερράικη πραγματικοτητα. Αυτους που γραφουν οσα οι αλλοι δεν τολμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.