Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ελπίδα Σκουτάρεως : Φιλική ισοπαλία στον Ξηροπόταμο

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ 1-1, ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ!Ισόπαλη αναδείχθηκε η Ελπίς Σκουτάρεως στο 2ο φιλικό παιχνίδι, μέσα στον Ξηροπόταμο Δράμας, κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα οι Πράσινοι των Σερρών παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο φιλικό της περασμένης εβδομάδας. 
Οι Σερραίοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημά του, προηγήθηκαν στο σκορ, δημιούργησαν λίγες, αλλά καλές ευκαιρίες και ισοφαρίστηκαν με πέναλτι σε μια ανύποπτη φάση, ενώ πέρα από κάποια μακρινά σουτ δεν δέχτηκαν άλλη φάση.
Σίγουρα η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφού ακόμη τα πόδια είναι βαριά από τις διπλές προπονήσεις και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές.
 
Τα γκολ:
19’, 0-1: ο Γεράκης με καρφωτή κεφαλιά, μετά από ωραίο φάουλ του Παπαβασιλείου
41’, 1-1: Κουμπρόγλου με πέναλτι  
 
Ο Νίκος Γεράκης αναδεικνύεται σε σκόρερ των φιλικών, αφού σημείωσε και τα 2 γκολ των 2 πρώτων φιλικών.
 
ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Απόστολος Στύλος):
Α’ ημίχρονο: Καστανιώτης, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Γαλακτερός, Σαϊνατούδης, Νίρλας, Νικολίτσας, Κεχαγιάς, Στεφανίδης Δημ., Παπαβασιλείου, Γεράκης 
Β’ ημίχρονο: Καστανιώτης, Γεωργιάδης Σάβ., Γεωργιάδης Δημ., Καστριτσέας Πασχαλούδης Μηντιούρης, Νικολαΐδης, Ζιγκερίδης Χρ. Ζιγκερίδης Γ., Καπετάνος, Ζάγκας 
 

http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.