Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δήμος Σιντικής : Φεστιβάλ Αγκίστρου ¨¨Χωρίς Σύνορᨨ . !!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φεστιβάλ Αγκίστρου "Χωρίς Σύνορα"Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» αποτελεί μία πρωτοβουλία του Λαογραφικού
Συλλόγου Αγκίστρου και των κατοίκων του και στοχεύει στην ανάδειξη των ιστορικών, πολιτιστικών και φυσικών χαρακτηριστικών του χωριού αποτελώντας γέφυρα συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ των λαών Ελλάδας και Βουλγαρίας. Φέτος επιστρέφει για πέμπτη χρονιά το Σάββατο 19 Αυγούστου με μια μοναδική συναυλία στα Βυζαντινά Λουτρά Αγκίστρου φιλοξενώντας τον Ορφέα Περίδη και τη Λιζέτα Καλημέρα.

Το Φεστιβάλ έπειτα των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων του φιλοξενώντας τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με την Ματούλα Ζαμάνη, τη μουσική κολλεκτίβα encardia και τους Folk nRoll μας προσκαλεί φέτος σε μία μοναδική μουσική συνάντηση. Παλιοί γνώριμοι, Ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη, έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν. Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.

Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» αποτελεί την αφορμή να επισκεφτεί κανείς το χωριό Άγκιστρο και να γνωρίσει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μέσα από οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές και χαρτογραφημένα μονοπάτια για πεζοπορία, να επισκεφτεί στρατιωτικά οχυρά, να χαλαρώσει στα ιαματικά λουτρά, να απολαύσει τοπικά εδέσματα, να γνωρίσει τους φιλόξενους κατοίκους και να επισκεφθεί τα αξιοθέατα της περιοχής.Σάββατο 19 Αυγούστου | Στα βυζαντινά Λουτρά  του Αγκίστρου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 - Η συναυλία ξεκινά στις 22.00. 

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ 
Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες : 
Άνθιμος Γεωργιάδης | info@agkistroaction.gr | 6980138846

Διοργάνωση :
Λαογραφικός Όμιλος Άγκιστρου - Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση
www.agkistro.gr
www.facebook.com/agkistro 
www.agkistroaction.gr
www.facebook.com/agkistroaction




Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.