Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Παναγιώτης Καρίπογλου : Ο Πολάκης καλό θα είναι σταματήσει τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη

Αποτέλεσμα εικόνας για καριπογλουΟ Πολάκης και ο κάθε Πολάκης , καλό θα είναι
σταματήσει τις ανοίκειες επιθέσεις στη Δικαιοσύνη . Και αν δεν μπορεί ο ίδιος να σταματήσει , ας του το επιβάλλει ο Πρωθυπουργός .
Πρώτα να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις , διαχρονικά , να επενδύσουν στην Δικαιοσύνη , να κάνουν τις απαραίτητες τομές , να αποδώσουν ΟΛΑ τα χρήματα του ΤΑΧΔΙΚ για τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώνονται , να τοποθετούν Υπουργούς Δικαιοσύνης γνώστες του αντικειμένου (όπως ο τωρινός Υπουργός) και να πραγματοποιήσουν όσα προτείνονται από τις δικαστικές ενώσεις και τους δικηγορικούς συλλόγους . Και έπειτα , ναι μπορούν να κάνουν την όποια κριτική θέλουν .
Η σημερινή κατάσταση όμως , με μπροστάρη των ύβρεων τον Πολάκη , μας βάζει σε υποψίες .
Και επειδή ο ίδιος ο Πολάκης και συγγενείς του έχουν ανοικτά μέτωπα και εμπλοκές με τη Δικαιοσύνη , η κριτική του είναι διπλά ύποπτη .
Για όσους γνωρίζουν , παρά τις επιθέσεις , οι δικαστικές Αρχές θα κάνουν το έργο τους , ανεπηρέαστες από τα προειδοποιητικά πυρά του κ. Υπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.