Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ηλίας Γκότσης : Είναι οδυνηρό ψέμα οι φήμες για το κόψιμο των πλατανιών

η εικόνα προφίλ του Ilias GotsisΑπάντηση μέσα από το F/B δίνει ο αντιδήμαρχος Ηλίας Γκότσης στην ανάρτηση μας 

Δήμος Σερρών : Είναι αλήθεια Ηλία ???? που αναφερόταν στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και έκαναν λόγο για το κόψιμο των πλατανιών στη συμβολή των οδών Γ' Ιππικού Συντάγματος- Νικομηδειας-Αν.Θράκης και Αθ.Αργυρού.


Ο κ Γκότσης διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες κάνοντας λόγο για ψευδείς ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να επιφέρουν σύγχυση και αναστάτωση στην ΣΕΡΡΑΙΚΗ κοινωνία !


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΓΚΟΤΣΗ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Τα δύο πλατάνια που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Γ' Ιππικού Συντάγματος- Νικομηδειας-Αν.Θράκης και Αθ.Αργυρού , υπάρχουν εκεί πάνω από 100 χρόνια και αποτελούν κομμάτι της ιστορίας της Πόλης μας.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΜΕ!
Είναι λοιπόν ΟΔΥΝΗΡΟ που ορισμένοι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να επιφέρουν σύγχυση και αναστάτωση στην ΣΕΡΡΑΙΚΗ κοινωνία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.