Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Προμαχώνας Συλλήψεις για λαθραία εισαγωγή καπνού και τσιγάρων

Αποτέλεσμα εικόνας για καπνοςΣυνελήφθη χθες  το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από
αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 45χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 1 κιλού και 600 γραμμαρίων, τις οποίες είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
Συνελήφθη χθες  το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 26χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 60 πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 26χρονος, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.