Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Σέρρες : Ένας καφές, ένα ποτό και μια αναστάτωση πέριξ της πλατείας.

Εμφάνιση 20170620 ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ.jpgΑν πρόκειται  για τον καφέ θα λέγαμε  έτσι για την  ιστορία το πολλά βαρύς αναφέρεται στον τρόπο
ψησίματος και σερβιρίσματος, να περιέχει περισσότερο καφέ και να σερβίρεται από χαμηλά για να διατηρήσει πλούσιο καϊμάκι και το όχι φυσικά στη ζάχαρη.
Ένας σκέτος καφές  φίλων παιδικών, προκάλεσε αναστάτωση όμορα της Πλατείας Ελευθερίας σε  γνωστούς τους, σημερινούς και πρώην.  Αν και ο καφές τους, ήταν γεμάτος μνήμες από τα παιδικά τους χρόνια και τους κοινούς αγώνες του στη Νέα Δημοκρατία του Κ. Καραμανλή, σήμερα οι δρόμοι τους είναι διαφορετικοί. Αν και όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις κατά το παρελθόν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι  αύριο ξημερώνει.
Από τη μια το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Περδικίδης και  φίλος του Π. Καμμένου και από την άλλη ο γνωστός Σερραίος Χρήστος Χρηστίδης Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, γίνονται διερευνητικές επαφές σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δεξιάς.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αν έγινε πρόταση στο Βασίλη Περδικίδη, τώρα που διαφοροποιήθηκε πολιτικά από τη βουλευτή  κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά να πολιτευθεί με τη Νέα Δεξιά αλλά κάτι ψήνεται και  κάποιοι έχουν αναλάβει το σερβίρισμα. Όσο για το κερασάκι, ας ανατρέξουμε στο βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε στο βουνό.
Και δεν μιλάμε για φυσικά για τη νέα βραδινή αυτή τη φορά συνάντηση στα ψηλά της πόλης.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.