Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Σέρρες :Για το κέντρο προσφύγων θα μας πειτε κάτι κ Κοτρώνη ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΤΡΩΝΗΣΜακροσκελεστατη η επιστολή του πρώην γραμματέα της
ΝΕ Σύριζα Σερρών κ Παναγιώτη Κοτρώνη  με την οποία μετά από 2,5 περίπου χρόνια <<ανακάλυψε >> οτι ο Σύριζα ως κυβέρνηση παρέκλινε των ιδεολογικών του αρχών . Όμως ο κ Κοτρώνης πρέπει να απαντήσει και σε ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα σχετικά με το τι έγινε το περσινό καλοκαίρι με  την ίδρυση του κέντρου φιλοξενίας 

1. Με ποια ιδιότητα ο κ Κοτρώνης με τον κ Τάπα επιθεωρούσαν χώρους προκειμένου να βρεθεί χώρος για το κέντρο .Αν δεν κάνουμε λάθος ( και ο κ Κοτρώνης ως δημόσιος υπάλληλος το γνωρίζει  ) αυτό είναι δουλειά των κρατικών φορέων ??

2. Με ποια ιδιότητα ο κ Κοτρώνης ανέθετε σε  συνεργεία για να προχωρήσουν σε επισκευές στον χώρο του πρώην ΚΕΓΕ ???

3 .Με ποια ιδιότητα  ο κ Κοτρώνης << παζάρευε >> με τον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη οτι αν βοηθούσε για τους πρόσφυγες ο κ Κοτρώνης θα παρέμβαινε για θετική κατάληξη του θέματος των στρατοπέδων ( αυτά τα έχει καταγγείλει ο δήμαρχος και τα επιβεβαίωσε ο κ Κοτρώνης ) .


Για αυτά πρέπει να μας απαντήσει  ο κ Κοτρώνης πριν μας πει οτι το οτιδήποτε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.