Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΚΚΕ Σερρών : Στην βουλή το θέμα του Ειδικού Σχολείου Σιδηροκάστρου

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε σερρωνΣτην βουλή με ερώτηση τους φέρνουν το θέμα της μη λειτουργίας του Ειδικού
Σχολείου Σιδηροκάστρου βουλευτές του ΚΚΕ
η ερωτηση 

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής στην ΠΕ Σερρών, παρόλο που έχει ιδρυθεί από το 2006 με το ΦΕΚ1433/τευχοςΒ/02-10-2006 ως 2/θέσιο, στερείται στέγης και οι μαθητές εξυπηρετούνται από τις αντίστοιχες δομές Ειδικών Σχολείων της πόλης των Σερρών. 

Η κατάσταση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα μια ανείπωτη ταλαιπωρία για γονείς και περί των 17 μαθητών-παιδιών με νοητική, κυρίως, στέρηση, λόγω της μεγάλης απόστασης που πρέπει να διανύουν καθημερινά, για την εξυπηρέτηση των σχολικών αναγκών τους. 

Με βάση τα παραπάνω ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, σε ποιες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση, ώστε να δρομολογηθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα στέγασης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου και να παραδοθεί προς χρήση τον προσεχή Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς».

οι βουλευτές του ΚΚΕ 

Σάκης Βαρδαλής 

Γιάννης Δελής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.