Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Εμπορικός Σύλλογος Σερρών : Διαψεύδει την υποψηφιότητα του ο κ Πριμπέλης

Τα γράψαμε εδώ και μέρες για τα όσα συνέβησαν και
συμβαίνουν με τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο ( δεχόμενοι βέβαια και σκληρή κριτική από τον πρόεδρο ) .Όμως τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν .Δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν τα ονόματα των υποψηφίων και άρχισαν οι διαψεύσεις των υποψηφιοτήτων .Βέβαια με την απόσυρση δημιουργείται ένα θέμα αφού υπάρχουν 8 υποψήφιοι για 9 θέσεις 

Με επιστολή του στο SITE του ALLANEA  ο κ Παναγιώτης Πριμπέλης 



Στη διάψευση της υποψηφιότητάς του για τη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Σερρών, προχωρά ο Παναγιώτης Πριμπέλης. Διαβάζοντας στο allanea.gr το δελτίο Τύπου του συλλόγου με τις υποψηφιότητες, ο κ. Πριμπέλης, είδε να αναγράφεται και το δικό του όνομα.

Ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μας, μέσω e-mail και προχώρησε στη διάψευση, επισημαίνοντας:

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΔΗΛΩΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΛΙΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
allanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.