Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Παύλος Αραμπατζής . H καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά


Σε ιδιαίτερο σκληρό ύφος ήταν η απάντηση του Αγροτοσυνδικαλιστή  κ Πάύλου Αραμπατζή στις δηλώσεις Στις δηλώσεις της Υφυπουργού  Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κολλια – Τσαρουχά, η οποία στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την Έκθεση Ζωοτεχνία 2017 τόνισε ότι «η προσοχή της κυβέρνησης έχει εστιαστεί στους πιο μικρούς αγρότες και όχι σε αυτούς, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν μαζέψει επιδοτήσεις και έχουν εκμεταλλευτεί πράγματα»
Ο κ Παύλος Αραμπατζής τόνισε οτι 

Είναι ανεπίτρεπτο να λέει η Μαρία των Σερρών τέτοια πράγματα. Μένουμε έκπληκτοι. Πάντως, η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά, αλλά από τις πολλές τις γύρες ζαλίζεσαι. Κι όταν ζαλίζεσαι, πέφτεις και τότε φεύγεις χωρίς να σε υπολογίζει κανένας μετά».

5 σχόλια:

  1. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΤΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 3-4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΥΛΕ ΜΕ 50.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΙΜΠΑ ΤΑ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ και ΜΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o 50000 ευρω επιδοτούμενος τη διαφορά έχει με τον 5000 επιδοτούμενο ? καλύτερη μεταχείριση ?
    θέλω να ρωτήσω :
    καλλιεργούν τα ίδια στρέμματα ? έχουν κάνει τα ίδια έξοδα , τον ίδιο τζίρο , έχουν πληρώσει τον ίδιο φπα ,τον ίδιο φόρο , τις ίδιες επενδύσεις ?
    ο 50000 είναι κλέφτης ?
    από τον τζίρο που κάνει ο 50000 επιδοτούμενος δεν εισπράχθηκε φπα από το κράτος δεν φορολογήθηκαν αυτός και οι επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσεται ?
    άρα ποιος προσφέρει έσοδα στο κράτος ο 50000 ή ο 5000 ? από που πληρώνονται τα δημόσια έξοδα , μισθοί κλπ ?
    λίγο λογική δεν βλάπτει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα τον αγροτων,ελληνων και ευρωπαιων ειναι μεγαλο.Εαν ρωτατε για τις απιδοτησεις θελω να σας ενειμερωσω οτι στην Ευρωπη δεν φορολογουντε,οι επιδοτησεις δινονται για να φθανουν τα προιοντα στους καταναλωτες φθηνα,διαφορετικα με σιταρι 0,16 και ψωμι πραγματικη τιμη 2ευρω ποιος κερδιζει,το ιδιο με βαμβακι λαχανικα λαδι φρουτα Γαλα.ΟΙ εργατοωρες τον αγροτων και κτηνοτροφων δεν πληρονωνται,να μην βαλουμε και της καιρικες συνθικες πολες φορες κοντρα.Αυτη τη στιγμη πρωταιρεοτητα εχει η ελλαδιτσαμας γιαυτο ας αφησουμε τις εχθρες και ας ενωθουμε ολοιμας για σωστες αποφαςεις. P.S:Αλλα οποιος επιθημει ας ελθει να του δωσω τα χωραφια και της επιδοτησεις αρκει να τα δουλεψει.Η δουλεια των αγροτων ξεκινα καθε χρονο με ενα κεφαλαιο αρκετων χιλιαδων ευρω που δεν ξερει εαν το μαζεψει.Σας ευχαριστω Θωμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.