Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Στο πλευρό των αγροτών . Η Συντονιστική Επιτροπή Υγειονομικών - Χρονίως Πασχόντων - Ευπαθών Ομάδων - Φαρμακοποιών Ν. Σερρών

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Συντονιστική Επιτροπή Υγειονομικών - Χρονίως Πασχόντων - Ευπαθών Ομάδων - Φαρμακοποιών Ν. ΣερρώνH Συντονιστική Επιτροπή Υγειονομικών - Χρονίως
Πασχόντων - Ευπαθών Ομάδων - Φαρμακοποιών Ν. Σερρών, χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των χιλιάδων μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων σε όλη τη χώρα.

 Καταδικάζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταστείλει με τα ΜΑΤ τις κινητοποιήσεις, αλλά και την προσπάθεια καλλιέργειας κοινωνικού αυτοματισμού ώστε να στραφεί η κοινωνία εναντίον τους. Τα αιτήματα της φτωχομεσαίας αγροτιάς είναι δίκαια και πρέπει να ικανοποιηθούν άμεσα.
Καλούμε όλα τα σωματεία και τις συλλογικότητες της πόλης να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα τις αγροτιάς. Οι υπαίτιοι για τα δεινά που βιώνει ο ελληνικός λαός είναι οιίδιοι, είτε πρόκειται για εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, είτε πρόκειται για αγρότες και επαγγελματίες.
Όπως η συγκυβέρνηση, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων και σε αγαστή συνεργασία με την Ε.Ε, το Δ.Ν.Τ, τον Ο.Ο.Σ.Α και άλλους εταίρους,  διαλύει την υγεία, την πρόνοια και την κοινωνική ασφάλιση και τις παραδίδει στην κερδοσκοπική δραστηριότητα μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Έτσι εφαρμόζοντας την ΚΑΠ, τα μνημόνια και τις κατευθύνσεις τον ίδιων εταίρων, ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες και ωφελεί τους μεγαλοκαλλιεργειτές και τις μεγάλες εταιρίες που κερδοσκοπούν στον αγροτικό τομέα.
Γι’ αυτό λοιπόν χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να αντιπαλεύουμε όλοι μαζί τους κοινούς εχθρούς.

Ζητούμε από τους αγωνιζόμενους αγρότες να δείξουν ευαισθησία σε ανθρώπους που χρειάζεται να μετακινηθούν και έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ώστε να αποφευχθούν περιστατικά και εντάσεις που θα αξιοποιηθούν από τη συγκυβέρνηση και άλλα σκοτεινά κέντρα για να αμαυρωθεί ο αγώνας τους.



Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών
Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών
Σύλλογος Διαβητικών Ν. Σερρών
Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Σερρών
Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών
Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών
Σύλλογος Πασχόντων εκ Μεσογειακής Αναιμίας Ν. Σερρών
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών
Φαρμακευτικός Σύλλογος Ν

2 σχόλια:

  1. Αυτοι όλοι είναι κομμουνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πούμε αλήθειες. Όσο οι αγρότες ή οποιαδήποτε άλλη τάξη δεν πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν, το έλλειμμα θα το καλύπτουν οι υπόλοιποι που τώρα σπεύδουν να τους συμπαρασταθούν αλλά ύστερα θα παραπονιούνται για ελλείψεις σε γιατρούς και φάρμακα, για μειώσεις μισθών, για αυξήσεις σε εισφορές και φορολογία για... για... Αντί λοιπόν, στο πλαίσιο μιας κακώς εννοούμενης αλληλεγγύης, να βγαίνουν όλοι αβασάνιστα και να δηλώνουν συμπαραστάτες, ας βγούν και ας ζητήσουν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, δίκαιη μεταχείρηση ( και όχι πλήρη απαλλαγή απο υποχρεώσεις όπως ονειρεύονται οι αγρότες και όπως τους τάζουν οι πολιτικοί από θέση αντιπολίτευσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.