Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Σερρών: Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου υδροδότησης Μητρουσίου .

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου υδροδότησης του ΜητρουσίουΥπογράφηκε η σύμβαση του έργου υδροδότησης του
Μητρουσίου. 





Π. Αγγελίδης: «Προστατεύουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν  οι εργασίες για την  ενοποίηση τωνδικτύων  ύδρευσης  του Μητρουσίου  της  Άνω  Καμήλας, της Μονοκκλησιάς  και του Προβατά  όπως   και  για τη γεώτρηση  η   οποία  θα τροφοδοτεί  συμπληρωματικά  τα Υδραγωγεία των Τοπικών Κοινοτήτων».
Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου στην έδρα της ΔΕΥΑ Σερρών, παρουσία του Δημάρχου Π. Αγγελίδη και των μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ κ.κ. Αρβανιτόπουλου Πασχάλη και Μοσχολιού Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Κ. Χασαπίδης και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Εγνατία ΑΤΕΒΕ, υπέγραψαν τη σύμβαση του έργου ποσού 1.031.968,47 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%, μετά την άδεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου   την   20-12-2016   για   συμβασιοποίηση   του.   Σημειώνουμε   ότι   το   έργο μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ και η δημοπράτησή του έγινε την5/1/2016.

1 σχόλιο:

  1. Στέφανε τα μαθες τα νέα;Δε θα βγεις να μιλήσεις για κατασπατάληση,προχειρότητα,έλλειψη οράματος και άλλα τέτοια χαριτωμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.