Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Θόδωρος Μηλίδης . Υποχωρητικός ο δήμος στο θέμα των στρατοπέδων

Αποτέλεσμα εικόνας για Θόδωρος Μηλίδης«Το Υπουργείο είναι αδηφάγο» δήλωσε , μιλώντας στην εκπομπή Ανοιχτή Γραμμή,
ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών , Θεόδωρος Μηλίδης. Ο κ. Μηλίδης αναφερόμενος στη συμφωνία που έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών η Δημοτική Αρχή, τόνισε πως ήταν λάθος και η δική του αίσθηση είναι, πως οι απαιτήσεις από πλευράς του ΤΕΘΑ δεν πρόκειται να σταματήσουν, από τη στιγμή που ο Δήμος Σερρών εμφανίστηκε υποχωρητικός και συμφώνησε σε περισσότερα ανταλλάγματα.
Για τον κ. Αγγελίδη , δήλωσε, πως βιάζετε να κλείσει το θέμα προκειμένου να δείξει πως επιτελεί έργο.
Στην εκπομπή παρέμβαση έκανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολεοδομίας , Παύλος Μυστακίδης, ο οποίος υπερασπίστηκε την συμφωνία που έφερε ο δήμαρχος για τα στρατόπεδα των Σερρών.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του, πως στη συμφωνία περιλαμβάνεται ο όρος απόδοσης στο ΤΕΘΑ, του 10% επί των κερδών του Δήμου και όχι των επί των καθαρών κερδών των επιχειρήσεων που θα δραστηριοποιηθούν στα στρατόπεδα στο μέλλον, αν και όλο το προηγούμενο διάστημα λεγόταν ακριβώς το αντίθετο. Ο κ. Μυστακίδης τόνισε πως τώρα ξεκαθάρισαν τί ακριβώς περιλαμβάνει η συμφωνία.
Βέβαια, το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι, αν ήξεραν τί ακριβώς έφεραν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο

.http://diktyotv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.