Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Φταίει ο μόνο ο Διλμπέρης σύντροφοι ????

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔιλμπέρηςΝέα ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων  του
Πανσερραικού  CheGueVara Club.Με την οποία καταφέρονται κατά του προπονητή κ Παναγιώτη Διλμπέρη στον οποίο καταλογίζουν την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδος .
Έμας μας προκαλεί εντύπωση αυτή η στοχοποίηση του προπονητή από τους οργανωμένους λες και ευθύνεται μόνο αυτός .

Φταίει άραγε ο Παναγιώτης Διλμπέης που η ομάδα το καλοκαίρι έμεινε με 5 παίχτες ??
Φταίει ο Παναγιώτης Διλπμέρης που η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία στις 16 Αυγούστου ??
Φταίει  ο Παναγιώτης Διλπμέρης που τον Δεκέμβριο αποχώρησαν από την ομάδα βασικοί παίχτες χωρίς κανείς να απαντήσει το λόγο για τον οποίο έφυγαν ??
Φταίει ο Παναγιώτης Διλμπέρης που το υλικό της ομάδος είναι για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ???Αφού λόγω έλλειψης χρημάτων το καλοκαίρι ψώνισαν από το πανέρι 
Και τέλος η διοίκηση δεν έχει καμμία ευθύνη ??? Γιατί όπως λέει και ο λαός τέτοιο μαντρι τέτοι τυρί βγάζει .
Οπότε καλό το παραμύθι να ρίξουμε τις ευθύνες στον προπονητη και να μείνουν οι υπόλοιποι στο απυρόβλητο
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τέλος τα ψέμματα! Μπορεί ο προπονητής να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, ομως ο κόσμος του Πανσερραϊκού εχει σταματήσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και δεν έχει καμια εμπιστοσύνη για το μέλλον της ομαδας! Ειμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον Πανσερραϊκό μας, όμως δε μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε ανθρώπους που κωφεύουν στο "φύγε" της κερκίδας! Κύριε Διλμπερη, είμαστε περήφανοι που είμαστε Πανσερραϊκοι και όχι Άρης η Οφη. Αν συνεχίσετε έτσι όμως 15 θα είναι, ολες κι ολες, οι τελικές προσπάθειες που θα έχει καταγράψει η ομάδα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου! Ζητάμε, να αναλάβετε την ευθύνη και να αποχωρήσετε γιατί δεν μπορεί να πάει μακριά αυτή η βαλίτσα, ειδικά η δική σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.