Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Σε ποιους αναφέρεσαι Βασίλη μου ????

Μήνυμα εντός της κομματικής οργάνωσης των ΑΝΕΛ στέλνει το τοπικό  στέλεχος κ Βασίλης Περδικίδης .
Εντύπωση προκαλεί η ιδιαίτερη αναφορά του κ Περδικίδη στις εκλογές για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ το 2007 όπου όπως γράφει χαρακτηριστικά << Μιά φορά τους ξεβράκωσα και τους έστειλα στα αζήτητα >>. 
Εμείς θα θυμίσουμε οτι τότε αντίπαλοι ήταν ο κ Σάκης Καλαιτζης που είχε υποστηριχθεί από τους τότε βουλευτές της ΝΔ κκ Καριπίδη , Κόλλια , Τσιπλάκη , Λεονταρίδη και Αχιλλέα Καραμανλή  ο οποίος δεν ήταν βουλευτής ).Και ο κ Σωτήρης Μανουσίδης που είχε υποστηριχθεί από τον τότε βουλευτή κ Ευγένιο Χαιτίδη . Νικητής ο κ Καλαιτζής ( ο Βασίλης Περδικίδης ήταν εξ απορρήτων του κ Καλαιτζή ) 


Το κείμενο του κ Περδικίδη 

Σε μερικούς διαφεύγει ότι επί μια 14ετια αναγκαστικά μπήκα στα μισά σπίτια των χωριών του νομού Σερρών και ξέρω άριστα την νοοτροπία των ανθρώπων! Πέρα από τους αγνούς ,δυσκολόπιστους και ντόμπρους χαρακτήρες υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι ενώ γνώριζαν ότι η ποιότητα του προιόντος τους δεν ήταν καλή , θύμωναν γιατί δεν απολάμβαναν την πρώτη τιμή στην παραγωγή τους ! Στα χωριά όλοι γνωρίζουν μεχρι τι ποιότητα καπνού,σίτου ή ρυζιού μπορεί να παράξει ο καθένας,αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν όλο το χρόνο η μόνη τους δουλειά ηταν ....στο καφενείο και μπίρι- μπίρι για την "αδικία" του έμπορα και κατηγόριες για τους συγχωριανούς τους παραγωγούς ενω απουσίαζαν και πληρωθηκαν με "πρωτη τιμή" ,προκαλώντας τα κρυφά χαμόγελα των υπολοίπων της παρέας! Το αποτέλεσμα ήταν αυτή η κατηγορία παραγωγών κάθε χρόνο να αλλάζει "έμπορο" και παντού να πατώνει ακόμη χειρότερα γιατί όλοι οι έμποροι καταλάβαιναν ότι δεν μπορεί να κάνει καλή ποιότητα και ότι την επόμενη χρονιά θα φύγει ! Αυτοί οι άνθρωποι κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσουν ότι με τα ψέματα , την νοοτροπία να κατηγορήσω τον άλλο για να φανώ εγω και το συνεχές μπίρι-μπίρι , "πρώτη τιμή" δεν θα έχουν ποτέ! Η νοοτροπία, "θα στην φέρω από πίσω" έχει κοντά ποδάρια όπως και τα ψέματα στα οποία βασίζεται ,από μερικούς δεν αποβάλλεται όσα χρόνια να ζήσουν στην πόλη ! Μιά φορά τους ξεβράκωσα και τους έστειλα στα αζήτητα ,στις εκλογές της ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ το 2007 ;όταν ήθελαν να πάρουν το κόμμα για να το "πουλήσουν" στην Ντόρα ,τώρα ...ας χαράξουν πορεία , όπως και αυτοί που αμφισβήτησαν την αξιοπρέπειά μου ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

2 σχόλια:

  1. ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ 2 ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΣΕΛΕΥΚΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ
    ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΕΤΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
    Ο ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΕΣ (ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ)
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ







    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.