Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Σέρρες .Ο σύλλογος κτηνοτρόφων καταγγέλλει τους επικεφαλής του μπλόκου του Λευκώνα

Αποτέλεσμα εικόνας για σιδηροπουλου ελπιδαΔιαμαρτυρία έχουν προγραμματίσει για σήμερα το πρωί στις 11 μπροστά στο κτίριο της ΠΕ Σερρών οι κτηνοτρόφοι . Η απόφαση των αγροτών του μπλόκου του Λευκώνα να συμμετέχουν
προκαλεί αντιδράσεις . Αφού με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση ο Πανσερραικός κτηνοτροφικός σύλλογος κατηγορεί <<τους αυτόκλητους επικεφαλής του μπλόκου του Λευκώνα>> όπως τους χαρακτηρίζει για προσπάθεια καπελώματος

Η ανακοίνωση 

Οι Σερραίοι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουμε επιχείρηση καπελώματος από έκπτωτους εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων. Εδώ και αρκετές ημέρες είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, για την ομαλή διεξαγωγή της ειρηνικής διαμαρτυρίας, που είχαμε προκηρύξει προ 2 εβδομάδων, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για την Τρίτη 7/2/17 και ώρα 11:00.

Στόχος μας ήταν να παραδώσουμε ένα ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, παραθέτοντας τα προβλήματα των Σερραίων κτηνοτρόφων, αλλά και γενικότερα του κτηνοτροφικού κλάδο, προκειμένου να τύχουμε της απόλυτης στήριξής του, αλλά και να φροντίσει για την προώθησή τους τόσο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και στα αρμόδια Υπουργεία.

Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε την ύστατη στιγμή, ότι ενώ εμείς θα συγκεντρωνόμασταν στις 11:00, στις 10:30 της ίδιας ημέρας και στον ίδιο χώρο, όλοι οι αυτοδιοριζόμενοι προστάτες των αγροτών, θα παραδώσουν ψήφισμα στον κ. Γιάννη Μωυσιάδη, για θέματα που αφορούν στη γεωργία και στην κτηνοτροφία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η επιλογή της ημερομηνίας, της ώρας και του τόπου, έγιναν εκ παραδρομής και όχι εκ του πονηρού.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως γίνεται προσπάθεια καπελώματος της κινητοποίησης των κτηνοτρόφων, η οποία σημειωτέον είχε ανακοινωθεί προ 2 εβδομάδων και ήταν πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων.

Αυτό που ζητάμε, για την αποκατάσταση της τάξης και για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις, είναι να διευκρινιστεί από τους αυτόκλητους επικεφαλής του μπλόκου του Λευκώνα, για ποιον λόγο επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Ειδάλλως, θα υποψιασθούμε πως πίσω από την κίνησή τους αυτή, υπάρχει σκοπιμότητα.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως οι συγκεκριμένοι κύριοι θεωρούν ως «εχθρό» τον απλό και επί της ουσίας φτωχό κτηνοτρόφο. Ας καταλάβουν ότι δεν είμαστε εμείς οι εχθροί. Πανσερραϊκός Κτηνοτροφικός Σύλλογος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.