Σελίδες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Βισαλτίας : Νέα ¨¨κόντρα ¨¨ Δουβίτσα -ΝΕ Σύριζα

Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ της δημάρχου Βισαλτίας Αγνής Δουβίτσα με την ΝΕ Σερρών του Σύριζα
. Αφορμή της κόντρας η νέα άρνηση της δημάρχου ( θυμίζουμε οτι και το καλοκαίρι πάλι είχε αρνηθεί ) να παραχωρήσει αίθουσα που βρίσκεται στο δημαρχιακό  μέγαρο στην Νιγρίτα . Προκειμένου ο Σύριζα να πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα 2 χρόνια από την νίκη στις εκλογές με ομιλητή τον υπουργό κ Παπά . Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΕ κ Καρτερός έκανε λόγο για απόφαση που έχει ίχνη μισαλλοδοξίας και κακώς νοούμενης αντιπολίτευσης . Μάλιστα ο κ Καρτερός θύμισε οτι μια σειρά κυβερνητικών αποφάσεων έχουν σημαντική ωφέλεια για τον δήμο Βισαλτίας (Λουτρά Θερμών - γέφυρα στην Μαυροθάλασσα ) .

ΥΓ Δεν γνωρίζουμε αν το γράμμα του νόμου απαγορευει την παραχώρηση της αίθουσας .
Αλλά αυτή δεν είναι η αιτία αφού η δήμαρχος παλιότερα είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση της αίθουσας .Τελευταία φορά αν δεν κάνω λάθος λίγο προ των εκλογών του Σεπτεβρίου του 2015 . Επομένως κάτι άλλο συμβαίνει

1 σχόλιο:

  1. Στο σέρρεςμπομπ γράφει η δημοσιογραφική ομάδα του Δίκτυο. Δεν περιμέναμε να πούνε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.