Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ped1Στο Σιδηρόκαστρο πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης
Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για το δεύτερο Δήμο του Νομού Σερρών, μετά το Δήμο Αμφίπολης, που φιλοξενεί συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Κ.Μακεδονίας.
πεδ2
Ένα εκ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν αυτό της παράτασης των συμβάσεων των υπαλλήλων που εργάζονται με 2μηνες ή 8μηνες συμβάσεις. Εξαγριωμένος από την απόφαση της παράτασης των συμβάσεων, ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. Λάζαρος Κυρίζογλου κάνει λόγο για κοροϊδία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι επίτροποι και τα κλιμάκια του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αποφάνθηκαν υπέρ της μη θεώρησης των ενταλμάτων πληρωμής συμβασιούχων αρνούνται να υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμών».
πεδ4
Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. εξήγησε ότι σε περίπτωση που οι δήμαρχοι πάνε κόντρα στο νόμο, απειλούνται με καταλογισμούς, ακόμη και με ποινή φυλάκισης και αυτό, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να το επιτρέψουν οι αιρετοί.
πεδ3
Την έναρξη της συνεδρίασης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ.Μακάριος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Πάντως, η συνεδρίαση ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς οι δήμαρχοι της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι.
http://diktyotv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.