Σελίδες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Σέρρες . Φάκελος ΕΣΠΑ Αποκλειστικό .Από όλα είχε το πανέρι κερια , μουσεία , ελικοδρόμια

Αποτέλεσμα εικόνας για απορρητοΤα τελευταία 20 χρόνια όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στις Σέρρες το χρήμα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα έρευσε άφθονο .
Πολλά τα προγράμματα Ελληνο - Βουλγαρικής φιλίας με τα Σκόπια με την Κύπρο κ.λ.π . Δόθηκαν χρήματα μέχρι και για την κατασκευή εργαστήριο κεριών , μουσείου , ελικοδρομίου και άλλα πολλά όμορφα .Από την επόμενη εβδομάδα ανοίγουμε τον φάκελο που μας έστειλε αναγνώστης .Διαβάστε και θα διαπιστώσουμε οτι ζούμε στην Ελβετία με τα τόσα έργα που έγιναν .... ( στα χαρτια ) .Ε δω πιστεούν κάποιοι μέχρι και σήμερα οτι έχουμε βιομηχανική ζώνη και βιοτεχνικό πάρκο . Δεν θα πιστέψουμε οτι θα πάμε στο διάστημα .Έρχεται και πιστέψτε με οτι έχει ενδιαφέρον .

ΥΓ .Απαντώντας εκ των προτέρων στις νέες ιστορίες συνωμοσίας που θα προκύψουν για το που βρήκαμε τα στοιχεία απαντάμε οτι όλα τα στοιχεία υπάρχουν αναρημένα .Γιατι αυτοί οι κουτόφραγκοι μας πήραν χαμπαρι νωρίς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.