Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου . Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των απολυμένων συμβασιούχων

Εκδικάστηκαν σήμερα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν
οι 72 απολυμένοι συμβασιούχοι του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων τους, με την απόφαση να αναμένεται σε 1,5- 2 μήνες.
Παράλληλα όπως αναφέρει το stokokkino.gr, αρνητική ήταν η απόφαση και στη νέα αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν οι απολυμένοι προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους έως την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.
Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, οι απολυμένοι έδωσαν το παρών μαζί με μέλη των οικογενειών τους στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ενώ ο Φορέας εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.
Όπως αναφέρει το stokokkino.gr, σήμερα η πλευρά των εργαζομένων κατέθεσε εκ νέου αίτηση προσωρινής διαταγής προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους έως την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων. Η απόφαση ωστόσο που έγινε γνωστή αργά το μεσημέρι ήταν αρνητική- υπενθυμίζεται πως ανάλογη ήταν η απόφαση και στην πρώτη αίτηση προσωρινής διαταγής που εκδικάστηκε στις 19/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.