Σελίδες

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση Μωυσιάδη -Κυριαζίδη -Τζιτζικώστα για το οδικό δίκτυο Δράμας – Αμφίπολης.

Ως δεσμεύτηκε ο  Αν. Γενικός Γραμματέας
της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και  Βουλευτής Ν. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών κ. Ιωάννη Μωυσιάδη αναφορικά με το οδικό δίκτυο Δράμας – Αμφίπολης.
Κατά τη συνάντηση, από πλευράς του Βουλευτή τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη, όπως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα η Αντιπεριφέρεια Σερρών παρέμβει άμεσα για τη βελτίωση (αποκατάσταση οδοστρώματος, διαγράμμιση κλπ) του υφισταμένου οδικού δικτύου Δράμας – Αμφίπολης κατά το μέρος που της αναλογεί.
Τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης αναγνώρισαν και αποδέχτηκαν
την περιγραφείσα από τον Βουλευτή κατάσταση του οδικού δικτύου και την αναγκαιότητα αποκατάστασης του, έχοντας μάλιστα πλήρη γνώση των σταδίων που ευρίσκεται η πρόοδος των έργων του κάθετου οδικού άξονα Δράμας – Αμφίπολης και του οδικού άξονα Ε61.
Επειδή πράγματι η κατασκευή των οδικών αυτών αξόνων, ως αναφέρθηκε “αγνοείται” και αυτό αποτελεί ευθύνη της κεντρικής Κυβέρνησης, η συζήτηση κατέληξε κοινά, όπως η Αντιπεριφέρεια Σερρών διαθέσει ΑΜΕΣΑ (μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) ένα μέρος του κονδυλίου των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που προγραμμάτισε για τη βελτίωση του εθνικού (250 χλμ) και επαρχιακού (750 χλμ) δικτύου της και για το οδικό δίκτυο Δράμας – Αμφίπολης.
Ο Βουλευτής Δράμας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή τόσο προς τον Περιφερειάρχη όσο και προς τον Αντιπεριφερειάρχη, δηλώνοντας ότι αναμένει την υλοποίηση της απόφασης αυτής, έτσι, ώστε πραγματικά να παραχθεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο με ό,τι εξ αυτού απορρέουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.