Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Ηράκλειας . Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στην Νέα Τυρολόη

Αυξάνονται τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στο
Νομό Σερρών. Αυτή τη φορά, στόχος των δραστών ήταν τρία (3) σπίτια στο τοπικό διαμέρισμα της Νέας Τυρολοης, στα οποία οι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακης ανενόχλητοι, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν κατοικούν όλα το χρόνο σε αυτά. Στόχος τους, δεν ήταν άλλος από το να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή, τα οποία βέβαια και δεν βρήκαν…
Οι δράστες διέρρηξαν τα σπίτια σπάζοντας τα πλαϊνά παράθυρα. Προκάλεσαν, μάλιστα, σε δύο (2) εκ των τριών (3) σπιτιών εκτεταμένες ζημιές. Δυστυχώς, δεν έγιναν αντιληπτοί από άλλους κατοίκους, καθώς και τα τρία (3) σπίτια μπορεί να βρίσκονται στην είσοδο του χωριού, αλλά δεν υπάρχουν άλλες οικίες δίπλα τους, ώστε να μπορέσει κάποιος γείτονας να αντιληφθεί τι συμβαίνει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Το περιστατικό αυτό έχει αναστατώσει την ήρεμη κοινωνία της Νέας Τυρολοης, με τους κατοίκους να τονίζουν ότι η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος της Περιφέρειας είναι απαραίτητη. Ωστόσο, ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά, καθώς το χωριό φυλάσσεται από κατοίκους, που κάθε βράδυ κάνουν περιπολίες.

http://diktyotv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.