Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Πανσερραικός . Κύριος ήρθε και Κύριος φεύγει

η εικόνα προφίλ του Lefteris AndreouΤην απόφαση του να προχωρήσει στην απεμπλοκή του από την ΠΑΕ Πανσερραικός ανακοίνωσε προ ημερών ο
μεγαλομέτοχος Λευτέρης Ανδρέου . Ο κ Ανδρέου που από το καλοκαίρι έχει αποστασιοποιηθεί από τα διοικητικά . Έδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα ήθους . Αν και θα μπορούσε να πει πολλά προτίμησε την σιωπή . Και θα μπορούσε να πει πολλά γιατί ήταν αυτός που το καλοκαίρι του 2015 συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να γίνει η ΠΑΕ .Να πάρει άδεια για να αγωνιστεί ( θυμίζουμε οτι τις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα ήταν εκτός ) . Ήταν αυτός που σε όλη την διάρκεια της χρονιάς συνείσφερε οικονομικά για τα τρέχοντα έξοδα της ομάδος.Το καλοκαίρι αποχώρησε πικραμένος από την διοίκηση χωρίς να πει το παραμικρό .Σήμερα πουλάει και τις μετοχές του δηλώνοντας απλά απογοητευμένος χωρίς και πάλι να μιλήσει .Κύριος ήρθε και κύριος φεύγει ένας άνθρωπος που πραγματικά μάτωσε οικονομικά . Εν αντιθέσει με κάποιους; άλλους που δεν πληρώνουν εισιτήριο . Αλλά έχουν μονίμως σηκωμένο το δάχτυλο απαιτώντας σχεδόν να τους κάνουν και ανδριάντα οι Σερραίοι γιατί ασχολούνται με τον Πανσερραικό .
Οι Σερραίοι φίλαθλοι του οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.