Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μ.Κόλλια: Πολιτική «καθοδήγηση» πίσω από τα αγροτικά μπλόκα

kolliaΗ κυβέρνηση στρέφει την προσοχή της στους μικρούς αγρότες, όχι σε αυτούς που έπαιρναν τις επιδοτήσεις 

Το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων κλήθηκε να σχολιάσει από το βήμα της 10η διεθνούς έκθεσης κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, «Ζωοτεχνία 2017» , η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) , Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, αναφέροντας ότι αν και αναγνωρίζει το δικαίωμα τους στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους, δεν μπορεί να πιστέψει ότι :»δεν ξέρουν από που προέρχονται τα αιτήματα τους και γιατί είναι στους δρόμους οι φίλοι αγρότες».
Η Υφυπουργός μάλιστα συνέχισε εξηγώντας λίγο-πολύ, αυτό που αποτελεί «κοινό μυστικό«, ότι δηλαδή οι κινητοποίησεις αυτές έχουν συγκεκριμένη πολιτική προσέγγιση για να καταλήξει λέγοντας: «Η συμμετοχή των αγροτών στις φετινές κινητοποιήσεις δεν προσεγγίζει τον αριθμό προηγούμενων ετών. Αυτό λέει πολλά. Λέει ότι γίνονται προσπάθειες, ότι αναγνωρίζονται από πλευράς τους οι δυσκολίες και η δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα και γι’αυτό δεν θέλουν οι αγρότες να «κάνουν» μπλόκα απλά για να τα «κάνουν»  – εκτός βέβαια από κάποιοιους – (!) »
Τέλος, επισήμανε ότι : «Η προσοχή της κυβέρνησης έχει εστιαστεί στους πιο μικρούς αγρότες και όχι σε αυτούς οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν μαζέψει επιδοτήσεις και έχουν εκμεταλλευτεί πράγματα».


http://dominonews.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν εχει κι αδηκο.
    Εκατο μεγαλοτσιφλικαδες θελουν ολος ο νομος να τρεχςι γι αυτους . Βγαλτε ποσες επιδοτησεις παιρνει ο καθενας να δεις αν ξαναπανε προμαχονα μετα
    Ειναι τσεπομενοι αφου και χορτατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.