Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Στα Τρίκαλα ο Πέτρος Λυμπερίδης

Το Σαββάτο 28, Ιανουαρίου οι φυσικοθεραπευτές του
περιφερειακού τμήματος Τρικάλων – Καρδίτσας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα στο ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ, στα Τρίκαλα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κ.Πέτρος Λυμπερίδης, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του τμήματος για τις εξελίξεις στα προβλήματα του κλάδου.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό σύστημα και τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, που καλούνται να καταβάλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το νέο νόμο, για τις εξελίξεις που αφορούν τον ΕΟΠΥΥ ,τις συμβάσεις της ειδικής αγωγής ,για τα προβλήματα των συναδέλφων που εργάζονται σε δημόσιες δομές, καθώς και ζητήματα που αφορούν στην αντιποίηση του επαγγέλματος.
Η πρόεδρος του Π.Τ Τρικάλων -Καρδίτσας κ.Ντίνα Παπαδοπούλου,ο γραμματέας κ.Γιώργος Καρτσιώτης,και η ταμίας κ.Γεωργία Γεωργίου,ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ,χαρακτηρίζοντάς την » απόλυτα πετυχημένη καθώς η συμμετοχή ήταν μαζική και το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις μεγάλο» 


http://www.trikalaola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.