Σελίδες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ήξερε ο Γιάννης Μωυσιάδης οτι θα καταργηθεί η σχολή κρεοπωλών????.

Με αφορμή την απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ Αποστόλου στην
ερώτηση της Σερραίας βουλευτή της ΝΔ κ Αραμπατζή για την σχολή κρεοπωλών στις Σέρρες . Και την γνωστοποίηση οτι η σχολή οχι απλα δεν θα λειτουργήσει αλλά καταργείται .Θυμήθηκα οτι στις αρχές Ιουλίου για το ίδιο θέμα είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους μέσα από την εκπομπή της κ Γιαννακίδου στην ΕΡΑ Σερρών ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ Μωυσιάδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Μιχ Τζελέπης . Ο κ Τζελέπης είχε τονίσει οτι δεν υπάρχει αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, προς το αρμόδιο υπουργείο για την λειτουργία σχολείου κρεοπωλών στις Σέρρες,.Απαντώντας ο κ Μωυσιάδης είχε πει  πως το αίτημα για την λειτουργία του σχολείου κρεοπωλών το έθεσε τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη προφορικά. Θα το θέσει όμως και γραπτά την επόμενη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον κ. Μπόλαρη.
Πέρασαν από τότε 2 μήνες και από την πλευρά του κ Μωυσιάδη δεν είχε υπάρξει καμία ενημέρωση για το θέμα , μέχρι που ο κ Αποστόλου έβαλε τέρμα στις όποιες ελπίδες . Και αναρωτιέμαι μήπως ήξερε ο κ Μωυσιάδης την εξέλιξη του θέματος ?? Η απλά έθεσε το θέμα στον κ Μπόλαρη όπως είχε πει στις δηλώσεις του και δεν είχε πάρει απάντηση ???




ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΚ ΤΖΕΛΕΠΗ ΚΑΙ ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ
Την ευθύνη για την μη λειτουργία σχολείου κρεοπωλών επέρριψε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης. Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο κ. Τζελέπης, τόνισε πως δεν υπάρχει αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, προς το αρμόδιο υπουργείο για την λειτουργία σχολείου κρεοπωλών στις Σέρρες, με αποτέλεσμα οι 100 και πλέον ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν να πάρουν πιστοποίηση για κρεοπώλεις. Ο κ. Τζελέπης σημείωσε πως θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ
Προφορικό ήταν μέχρι στιγμής το αίτημα για την λειτουργία σχολείου κρεοπωλών στις Σέρρες, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, σημείωσε πως το αίτημα για την λειτουργία του σχολείου κρεοπωλών το έθεσε τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη προφορικά. Θα το θέσει όμως και γραπτά την επόμενη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον κ. Μπόλαρη.
Χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα των 110 ενδιαφερομένων για την λειτουργία του σχολείου στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.