Σελίδες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση Τόσιου -Αγγελίδη για το κέντρο φιλοξενίας

Εμφάνιση 14233183_10207367855090234_5166401205565235706_n.jpgΣυνάντηση με τον Δήμαρχο Σερρών είχε
το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Πασχάλης Τόσιος, προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων στο Δήμο Σερρών την προηγούμενη Παρασκευή. Όπως διαπιστώθηκε και από την ενημερωτική επίσκεψη, οι αρμόδιες αρχές δεν πληροφορήθηκαν εγκαίρως για την εγκατάσταση των προσφύγων στο ΚΕΓΕ. Δεν προκύπτει καμία προετοιμασία και συντονισμός ενώ δεν υπάρχει καμία δέσμευση από το Υπουργείο αναφορικά με τον αριθμό που θα φιλοξενήσει τελικά η δομή, ούτε και για το χρονικό διάστημα παραμονής τους στο χώρο.

«Παραμένουμε ανήσυχοι όσον αφορά τον τρόπο, το πλαίσιο και την αντίληψη που δυστυχώς επικρατεί σε όσους έχουν την ευθύνη διαχείρισης ενός τόσο σημαντικού και ευαίσθητού προβλήματος, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να ήταν προϊόν διαβούλευσης, πρότασης και συγκεκριμένου σχεδίου όλων των θεσμικών και εθελοντικών φορέων του Δήμου για την ορθή, ανθρωπιστική με διαφανείς όρους αντιμετώπιση του προσφυγικού», δήλωσε ο κ. Τόσιος μετά την συνάντηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.