Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σέρρες . Αρνητικός πρωταγωνιστής πρώην αυτοδιοικητικός

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτηματικοΑυτόπτης μάρτυρας φίλος του ιστολογίου σε επεισόδιο
που έλαβε χώρα επι της οδού 29ης Ιουνίου στις Σέρρες . Παλαίμαχος πρώην αυτοδιοικητικός έγινε ο πρωταγωνιστής αρνητικού επεισοδίου με οδηγού ΙΧ . Ο αυτοδιοικητικός σταματούσε στην μέση του δρόμου μιλώντας στο κινητό με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων . Οδηγός ΙΧ που αφού εξάντλησε τα όρια της υπομονής του ..τόλμησε να του κορνάρει προκειμένου να ανέβει στο πεζοδρόμιο εισέπραξε οχετό ύβρεων . Το μόνο που αρκέστηκε να κάνει ο οδηγός  ήταν να κάνει τον σταυρό του και να προχωρήσει με το ΙΧ αφού ήδη η ουρά των αυτοκινήτων ήταν μεγάλη . Το καλύτερο ήταν οτι η παρέα του πρώην αυτοδιοικητικού τον επιβράβευσε για τον τρόπο που αντέδρασε 

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΜΑΛΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΜΕ ΑΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ( ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΕΙΝΑΚΛΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.