Σελίδες

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΟΔΕ Σερρών .Γαλάζιο ..άδειασμα στον Θόδωρο Μηλίδη

Θρυαλλίδα εξελίξεων στο Σερραικό γαλάζιο στρατόπεδο για τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Σερρών   φαίνεται ...


Διαβάστε περισσότερα

1 σχόλιο:

  1. Προς ενημέρωση και μάλλον απογοήτευση του συντάκτη giorgos/infoserres.com:
    Με τον Θόδωρο Μηλίδη με συνδέει μακροχρόνια γνωριμία και φιλία. Η αλληλοεκτίμηση ανάμεσά μας είναι γνωστή σε όλους και αναμφισβήτητη. Υπήρξα μάλιστα από τους πρώτους που μπήκα στον συνδυασμό του κ. Μηλίδη και κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση (2010) και κατά τη δεύτερη (2014).
    Και ίσως είμαι από τους λίγους που πιστεύω ακόμα ότι ο κ. Μηλίδης ήταν και είναι ο ιδανικός αρχηγός του συνδυασμού.
    Και θα είμαι ο πρώτος που θα τον στηρίξω και θα ξαναμπώ στον συνδυασμό του, εάν αποφασίσει ο ίδιος να ξαναείναι υποψήφιος για Δήμαρχος Σερρών.
    Όλες οι υπόλοιπες ερμηνείες(;), εικασίες(;), υποθέσεις(;) και συνομωσιολογίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα σε σερραϊκή ιστοσελίδα (infoserres.com), αποτελούν προϊόντα φαντασίας (και φιλολογίας) του συντάκτη giorgos σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να συμπεράνει τι θέλει να πει ο ποιητής (στην προκειμένη περίπτωση, εγώ).....
    Αντί δηλαδή να σταθεί στην ανικανότητα και στη σύγχυση της Δημοτικής αρχής - πράγμα που ήθελα να θίξω με το άρθρο μου - στάθηκε στο σχόλιό μου που αμφισβητούσε το ρόλο της αντιπολίτευσης, η οποία - επιμένω (από όσα βλέπουμε τουλάχιστον) ότι - είναι μηδενική. Ωστόσο ο giorgos είτε σκόπιμα προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους αναγνώστες για να καλύψει θιγόμενους, είτε αμέλησε ότι αντιπολίτευση δεν είναι μόνο ο συνδυασμός του κ. Μηλίδη!!!! Άλλοι τρεις συνδυασμοί υπάρχουν και μάλιστα θα δημιουργηθούν πολύ περισσότεροι από τη διάσπαση των δύο πρώτων στις εκλογές συνδυασμών, οπότε η αντιπολίτευση θα μπορούσε να προέρχεται ακόμη και εκ των έσω!!! Αλλά εδώ αρχίζουμε να πλέουμε σε βαθιά νερά και σε μερικούς αρέσει το κολύμπι μόνο στα ρηχά....

    Θανάσης Μαλλιαράς
    Ο... Καλοπροαίρετος Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.