Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκαίνια του φροντιστηρίου «Πουκαμισάς» στις Σέρρες

Εγκαίνια του φροντιστηρίου «Πουκαμισάς» στις ΣέρρεςΤο νέο φροντιστήριο των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» που βρίσκεται
στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 10 ξεκίνησε τη λειτουργία του με την τελετή του αγιασμού των εγκαινίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ παρουσία πλήθους κόσμου. Την τελετή των εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ομίλου  Θανάσης Πουκαμισάς ο οποίος νωρίτερα είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με καθηγητές και μαθητές αλλά και τους Σερραίους παραβρέθηκαν. Συγκινημένος ο Θανάσης Πουκαμισάς στην σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι δίνει το παρών στο ξεκίνημα κάθε εκπαιδευτηρίου νοιώθοντας την ανάγκη να γνωρίσει όλους τους καθηγητές του φροντιστηριακού ομίλου αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο εκπαιδευτήριο « Πουκαμισάς». Ακολούθως τον λόγο πήρε ο επιχειρηματίας Στάθης Πανταζής ο οποίος σημείωσε ότι αρχικά αντιμετώπισε με καχυποψία τη συνεργασία με τον όμιλο «Πουκαμισάς». Οι επιφυλάξεις του όμως κάμφθηκαν όταν είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Θανάση Πουκαμισά και να διαπιστώσει το πρότυπο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων. Tόνισε ότι  εμπιστεύεται  τον Μανώλη Προϊο για την Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου γιατί δίδαξε και διδάσκει τα παιδιά του.  Θα εφαρμόσω κατά γράμμα τη μεθολογία «Πουκαμισάς»  


MANOLIS KORITSIA

Στο μέσο ο Διευθυντής Σπουδών του Φροντιστηρίου Πουκαμισάς Μανώλης Προϊος . Αριστερά η Μαρινέλα Γαλακτοπούλου και δεξιά η Ειρήνη Βάσω. 

Τέλος  ο Διευθυντής Σπουδών του Εκπαιδευτηρίου Μανώλης Προϊος  έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι με την βοήθεια των συνεργατών του( Διοικητικό προσωπικό αλλά και των καθηγητών) πιστεύει ότι το εκπαιδευτήριο «Πουκαμισάς» μπορεί να γίνει το καλύτερο Φροντιστήριο και  στις Σέρρες.

 sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.