Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών . Ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο

Η ανεξέλεγκτη και ασύδοτη δράση μερίδας των διοικούντων του
Ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνει τον κύκλο της έπειτα από την αποφασιστική παρέμβαση της κυβέρνησης.
H προσπάθεια για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως αυτή εκφράζεται μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 με μια σειρά από νομικές και διοικητικές πρωτοβουλίες, δικαιώνεται έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Διεθνών Ομοσπονδιών του αθλήματος.
Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του παραπεμπόμενου για κακούργημα και εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας κ.Γκιρτζίκη και στελεχών της ΕΠΟ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, υλοποιεί το πάγιο αίτημα της κοινωνίας και του φίλαθλου κόσμου, αποκαθιστά τη νομιμότητα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ισότιμη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μερών.  Το μισό δ.σ της ΕΠΟ μετά από κάποιους προσχηματικούς λεονταρισμούς, αναγκάστηκε υπό το βάρος των κατηγοριών (κακουργήματα για τις κάρτες υγείας) να παραιτηθεί λίγο πριν τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ.
Οι σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι ο αγώνας για την εμπέδωση της δικαιοσύνης και της ισονομίας, όταν συνδυάζεται με επιμονή και συστηματικότητα μπορούν να φέρουν απτά αποτελέσματα στον χώρο του αθλητισμού.
Κάθε φίλαθλος, κάθε πολίτης οφείλει να συμπαραταχτεί στον αγώνα για  διαφάνεια και εκδημοκρατισμό στο ποδόσφαιρο ώστε το δημοφιλέστερο άθλημα να ξαναβρεί την χαμένη κοινωνική του δυναμική και αξιοπιστία, όχι μόνο στη μεγάλη κατηγορία αλλά και στη footballleague, όπως και στις μικρότερες ερασιτεχνικές κατηγορίες και τοπικά πρωταθλήματα.

ΣΕΡΡΕΣ 18/09/2016
Το Τμήμα Αθλητισμού
της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.