Σελίδες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Βιβλιοθήκη Σερρών .Γιορτή κλεισίματος καλοκαιρινής καμπάνιας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών σας προκαλεί στη γιορτή
κλεισίματος της καλοκαιρινής της καμπάνιας «Γίνε εξερευνητής του κόσμου» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στον 4ο όροφο της βιβλιοθήκης (Ν. Νικολάου 20). Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι οι εθελοντές που βοήθησαν στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της καλοκαιρινής καμπάνιας, αλλά και όλης της χρονιάς, ενώ όποιος επιθυμεί θα μπορέσει να απολαύσει μια πολύχρωμη έκθεση με τα έργα των παιδιών από τις δράσεις του καλοκαιριού.
Σας ενημερώνουμε ότι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους συμπολίτες μας , θα συνεχίσει να προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δημιουργικών δραστηριοτήτων για ενήλικες, νέους και παιδιά. Για την άμεση ενημέρωσή σας, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα της βιβλιοθήκης (www.serrelib.gr) και το facebook (www.facebook.com/PublicLibraryofSerres/ ) ή να τηλεφωνείτε στο 23210.98550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.