Σελίδες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Δικαίωση για τον Ιορδάνη Ξανθόπουλο

Δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται ο δημοσιογράφος
Ιορδάνης Ξανθόπουλος με τον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου που οδηγεί στην Ακρόπολη των Σερρών . Ο γνωστός δημοσιογράφος με άρθρο του στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από το 2013 είχε επισημάνει την ανάγκη να ηλεκτροφωτιστεί ο δρόμος 

Προς τη Δημοτική Αρχή Σερρών: Εμείς γράφαμε για τα φώτα του Κουλά από τις 15 Οκτωβρίου 2013
Στο φύλλο της εφημερίδας «Ελευθερία» με ημερομηνία 15/10/2013 έγραψα για την ανάγκη ηλεκτροφωτισμού του δρόμου προς την Ακρόπολη των Σερρών, το γνωστό σε όλους μας Κουλά. Και το έγραψα, γιατί ως πολίτης αυτής της πόλης, είδα πολλές φορές να ανηφορίζουν ή να κατηφορίζουν περιπατητές το δρόμο αυτό την ώρα που σκοτείνιαζε. Από τότε μάλιστα που στην Ακρόπολη λειτουργεί και γνωστό καφέ-μπαρ, ο δρόμος αυτός έγινε επικίνδυνος για τους περιπατητές λόγω της συχνής διέλευσης οχημάτων.
Έμαθα λοιπόν, ότι τις προάλλες, ο Δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Έργων, Ηλία Γκότση «εγκαινίασαν» τον ηλεκτροφωτισμό αυτού του δρόμου. Κατανόησαν φαίνεται την ανάγκη και τη χρησιμότητα και «χάρισαν» στους Σερραίους ένα ακόμη κομμάτι προς διαφυγή και τέρψη.
Διότι, εκτός από τη χαρά των περιπατητών, αναδεικνύεται και ο φυσικός πλούτος του τοπίου, δένει το πράσινο της φύσης με τη δύναμη των Watt, μειώνονται οι κίνδυνοι ατυχημάτων, η πόλη επεκτείνεται. Γίνεται πλέον ο εν λόγω δρόμος βατός για τους λιγότερο τολμηρούς, για τους ρομαντικούς και για τους λάτρεις της φύσης. Μπήκε ακόμη ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει η πόλη των Σερρών, πόλη αξιέραστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.