Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Π.Ε Σερρών . Αντίδραση Μωυσιάδη για την σχολή κρεοπωλών

Αποτέλεσμα εικόνας για μωυσιαδησΗ απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ Αποστόλου οτι καταργείται  η σχολή κρεοπωλών στις Σέρρες  μετά από ερώτηση που είχε υποβάλλει η Σερραία βουλευτής της ΝΔ κ Αραμπατζή
προκάλεσε την αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ Μωυσιάδη . Ο οποίος με επιστολή του στον υπουργό τον καλεί να τεθεί σε λειτουργία η σχολή αφού η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προτίθεται να αναλάβει το κόστος λειρτουργίας της σχολής μέσα από προγραμματική σύμβαση που θα υπογραφει μεταξύ των δύο φορέων . 

Να θυμίσουμε οτι προ διμήνου ο Σερραίος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Μιχάλης Τζελέπης είχε κατηγορήσει μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ τον κ Μωυσιάδη για ολιγωρία στο θέμα . Τότε ο κ Μωυσιάδης είχε απαντήσει οτι θα υποβάλλει γραπτό αίτημα προς το υπουργείο .

Εμεις να πούμε καλλιο αργά παρά ποτέ κ Αντιπεριφερειάρχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.