Σελίδες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Πανσερραικος . Τον Αγροτικο Αστερα υποδέχεται σε φιλική αναμέτρηση

SerronGipedoΣτις Σέρρες και στο Δημοτικό γήπεδο
θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/9 η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και στον Αγροτικό Αστέρα, αν και το αρχικό πλάνο ήθελε ως έδρα το γήπεδο του Σιδηροκάστρου.
Οι «κόκκινοι» πήραν το «οk» από τον συντηρητή του αγωνιστικού χωρού, καθώς δεν ήθελαν να τον επιβαρύνουν και έτσι θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό στο… σπίτι τους κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στα μέχρι τώρα φιλικά και είναι και η… πρώην του Παναγιώτη Διλμπέρη.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και φυσικά ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ η πώληση θα συνεχιστεί και μέχρι την έναρξη του ματς.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες το φιλικό θα ήταν πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά με την καθυστέρηση που αναμένεται να υπάρξει υπάρχουν ήδη συζητήσεις για τον επόμενο αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν τα «λιοντάρια» για να ανεβάσουν ακόμη πιο πολύ το επίπεδο της αγωνιστικής τους ετοιμότητας. Δεν αποκλείεται να δοθεί νέο φιλικό με τον Πανθρακικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.